Detinguts un sergent i un caporal d’investigació dels Mossos per quedar-se diners

Posted: 07/12/2022 in crònica negra

La Divisió d’Afers Interns de la pròpia policia catalana ha arrestat aquest dilluns dos membres del grup de Patrimoni de l’Àrea d’Investigació Metropolitana Nord

ANNA PUNSÍ @punsix

Agents de la Divisió d’Afers Interns han detingut un sergent i un caporal del grup 2 de Patrimoni de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Nord dels Mossos a Granollers per posar mà suposadament a la caixa dels diners intervinguts en l’últim operatiu que va fer aquest grup fa aproximadament un mes. Se’ls investiga per haver-se embutxacat una part del diner en efectiu que van trobar en entrades i escorcolls.

Estan acusats dels delictes d’entrada il·legal en un dels pisos suposament investigats, apropiació indeguda de diners i falsificació de document públic. Han estat suspesos cautelarment de funcions mentre se’ls investiga.

Els policies van ser denunciats i la DAI va obrir investigació interna. Finalment, després de recollir diversos indicis, els han detingut aquest dilluns. El caporal i el sergent estan lliures pendents que el jutge els citi a declarar.

Comissaria de la Regió Metropolitana Nord dels Mossos on hi ha l’Àrea d’Investigació Criminal

El sergent arrestat era fins ara el responsable del grup 2 de Patrimoni que ha fet diverses investigacions contra organitzacions criminals que robaven material en camions estacionats en àrees de servei, els coneguts com a teloners. Havia estat a investigació a la comissaria de Ciutat Vella de Barcelona. Feia uns tres mesos que havia assumit la responsabilitat d’aquest grup a l’Àrea d’Investigació Criminal MetroNord a la comissaria de Granollers.

El caporal va marxar un temps en una altra àrea de la Divisió d’Investigació Criminal, la d’anticorrupció, per tornar després al grup on treballava ara i suposadament hauria comès el delicte pel qual se l’investiga juntament amb el seu sergent.

Deixa un comentari